tisdag 17 juni 2008

Dagbok tisdag

Igår kväll hade vi en supermysig kväll. Vi satt vid lägerelden och grillade marshmallows samtidigt som vi lyssnade när ledarna Rikard och Andreas, och Tobbe spelade gitarr. Efter en lång dag gick vi sedan och la oss.

I morse var vi på morgonbön som några av konfirmanderna hade fíxat. Efter det gick vi och åt frukost. Sedan hade vi lektion och under den jobbade vi runt Jesus. Vi fick göra teaterpjäser från olika stycken i Bibeln, som var bra att känna till.

Lunchen idag var supergod. Pannkakor! Det var mums!

På DOFT-tiden lekte vi olika lekar, som var roliga och den "glada" överraskningen var sedan att vi skulle ha en städtävling. Alla städade som galningar för att vinna. Under middagen fick vi sedan veta att ledarna hade haft svårt att välja en vinnare, så alla fick pris. Vi fick en chokladboll var. Alla blev superglada.
På eftermiddagslektionen fortsatte vi sedan att prata om Jesus. Eftersom vi ska kunna trosbekännelsen på konfirmation började vi sedan lära oss den på olika sätt.

Nu har vi suttit i tjejernas hus och skrivit denna dagbok och samtidigt lyssnat på en av de andra grupperna som lidande och skrikande städar toaletterna.

/Grupp 4: Anna, Kerstin, Julia, Madde, Måns, Marcus D och Marcus S

Inga kommentarer: